Ședința ordinară a Consiliului Județean Brăila, octombrie 2022


*Pe ordinea de zi, rectificări bugetare, proiecte de hotărâre privind salarizarea personalului etc.

Membrii plenului Consiliului Județean (CJ) Brăila au fost convocați în ședință ordinară aferentă lunii in curs în data de 31 octombrie 2022, ora 10.00 la sala mare a clădirii administrative. Francisk Iulian Chiriac – președintele CJ Brăila – a semnat următoarea ordine de zi:

1). Proiect de hotărâre privind validarea unui nou membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brăila, respectiv Virginia Loredana Badiu – subprefect al județului Brăila; 2). Modificarea și completarea HCJ Brăila nr.85/ 2021 privind Regulamentul de organizare și functionare al CJ Brăila; 3). Aprobarea organigramei și statului de funcții ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Brăila; 4). Stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din familia ocupațională „Administrație” de la DGASPC Brăila; 5). Stabilirea salariilor de bază ale personalului contractual din familia ocupațională „Administrație” în Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila; 6). Stabilirea salariilor de bază ale personalului contractual din familia ocupațională „Administrație” la Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu”; 7). Stabilirea salariilor de bază ale personalului contractual din familia ocupațională „Administrație” de la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” ;

8). Stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din familia ocupațională „Administrație” în Muzeul Brăilei „Carol I”; 9). Stabilirea salariilor de bază ale personalului contractual din familia ocupațională „Administrație’ în Filarmonica „Lyra – George Cavadia”; 10). Stabilirea salariilor de bază ale funcționarilor publici și personalului contractual din familia ocupațională „Administrație” din Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Brăila; 11). Stabilirea salariilor de bază ale funcționarilor publici și personalului contractual din familia ocupațională „Administrație” din aparatul de specialitate al CJ Brăila; 12). Modificarea HCJ Brăila nr. 202 din 23.08.2022, privind aprobarea Devizului general actualizat și a Indicatorilor tehnico-economici actualizați, pentru obiectivul de investiții „Reabilitare drum judetean DJ 255 A, pe tronsonul cuprins între km 30+000 – km 44+084”; 13). Modificarea HCJ Brăila nr. 201 din 23.08.2022, privind aprobarea Devizului general actualizat și a Indicatorilor tehnico-economici actualizați, pentru obiectivul de investiții “Reabilitare drum județean DJ 202 D”; 14). Aprobarea modificării valorii de inventar a imobilului Sala Polivalentă “Danubius”, situat in municipiul Braila, str. Pietății nr.1 C, aparținând domeniului public al județului Brăila; 15). Modificarea anexei nr. 1 a HCJ Brăila nr. 210/ 23.08.2022 de aprobare a concesionării prin licitație a terenurilor în suprafață totală de 8.018 mp (lot 105, lot 106, lot 107, lot 118 și lot 119), din Zona de Agrement Blasova, aflate în domeniul privat al județului și administrarea CJ Brăila, amplasate în perimetrul comunei Frecăței; 16). Aprobarea modificării datelor de identificare ale imobilului situat in municipiul Braila, Șos. Buzaului nr. 2, apartinand domeniului public al județului Brăila, administrat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Brăila; 17). Aprobarea transmiterii din domeniul privat în domeniul public al județului Brăila și administrarea CJ Brăila, a terenului în suprafață de 6 ha, amplasat în perimetrul comunei Vădeni; 18). Aprobarea programului “Promovarea tradițiilor specifice Sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou” și a fondurilor necesare desfășurării lui; 19). Aprobarea contului de execuție a bugetului local și a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii la nivelul județului Brăila la trimestrul III al anului în curs; 20). Rectificarea bugetului local al Judetului Braila pe anul 2022 si estimarile pe anii 2023-2025 si a Programului de investiytii publice pe anul 2022 și estimarile pe următorii 3 ani; 21). Alte probleme.

foto (arhiva noastră): Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.