Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Brăila, octombrie 2022


BRAILA CHIREI

*Pe ordinea de zi: rectificări bugetare, documentații pentru reparații în școli – curțile interioare la „Radu Tudoran” și „Mihai Viteazul”, modernizare și dotări la „Mihai Eminescu”, pregătiri pentru reabilitarea clădirii monument în care funcționează Colegiul „Murgoci” etc.

Consilierii municipali brăileni au fost convocați pentru ședința ordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) în data de 28 octombrie 2022. Întrunirea în plen se va desfășura în sala de conferințe de la CUP „Dunărea” de la ora 9.00 având următoarea ordine de zi, semnată deja de primarul Marian Viorel Dragomir.

1) Aprobarea documentației tehnico-economice faza I – DALI (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare curte interioară Școala Gimnazială <Radu Tudoran>”, cu finanțare de la bugetul local; 2) Aprobarea documentației tehnico-economice faza I – DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare curte interioară Școala Gimnazială <Mihai Viteazul>”, cu finanțare de…

Vezi articolul original 2.513 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.