Copil brăilean dispărut de-acasă, descoperit de jandarmi


*O fetiță de 5 ani, din Corbeni, s-a îndepărtat împreună cu doi căței si a ajuns la o fermă din apropiere * Căutările nocturne – cu localnici, jandarmi, polițiști, pompieri – au condus la un final fericit, copilul fiind adus în siguranță acasă

Spaimă mare într-o familie din satul Corbeni, comuna Racovița, județ Brăila. Ieri, 28 octombrie 2022, o femeie a sunat la 112 sesizând dispariția fiicei de doar 5 ani. Imediat au intrat în acțiune jandarmii brăileni. După căutări sistematice, cu echipe mixte – jandarmi, polițiști, pompieri, plus localnici care s-au implicat voluntar în acțiune – copila fost descoperită, seara târziu, la o fermă de la proximitatea localității Corbeni. Salvatorii au înțeles din spusele fetiței că a ieșit din curte urmărind doi căței care se jucau (nota red. Aviz părinților…! Așa se întâmplă dacă un copil curios stă nesupravegheat chiar și în propria curte!)

Acțiunea de căutare a fetiței, ne transmite echipa de comunicare de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila, a fost coordonată de Iulian Timofei – prefectul județului Brăila (fost angajat al IJJ și unul dintre gradați), asistat de col. Iulian Albăceanu – inspectorul șef IJJ Brăila.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.