Festival coral „Armonifest” 2022


*Organizator, Casa de Cultură a municipiului Brăila; gazdă, teatrul dramatic * În 25 noiembrie 2022 de la ora 17.00

Casa de Cultură a municipiului Brăila organizează o nouă ediție, a VII-a, a Festivalului național coral „Armonifest” – vineri, 25 noiembrie 2022, de la ora 17.00 în sala mare a teatrului dramatic.

În program, cu recitaluri: corul de cameră „Pastorala” al Ateneului popular „Mr. Gh. Pastia” Focșani – dirijor Dumitru Săndulachi, corala „Trison” a Școlii Populare „Vespasian Lungu” – dirijori prof. Marcica Lupu și prof. Ștefan Lupu, coralaMuzicor” de la Ploiești – dirijor Cornel Mutu și corul bărbătescArmonia” al Casei de Cultură Brăila – preot prof. Ioan Păvăloiu, dirijor. Va prezenta prof. Marilena Niculescu. Publicul va primi la intrarea în sală caietul-program al manifestarii, dar și versurile ariei „Va pensiero” din opera „Nabucodonosor” a lui Verdi pentru că vor fi invitați să cânta împreună cu formația corală sub bagheta lui Ioan Păvăloiu. De asemenea, la finalul spectacolului, spectatorii vor fi invitați să cânte împreună cu corurile reunite piesa „Voința Neamului” de Ion Cr. Danielescu.

** Notă. Corul „Preludiu” al Centrului național de artă „Tinerimea Română” nu va participa la festival din motive de doliu – recent, Voicu Enăchescu, dirijorul și fondatorul corului, decedând. Formația se afla în turneul prin care serbează cinci decenii de activitate.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.