Invitație la recital instrumental, vioară & pian


*Filarmonica „Lyra – Cavadia” și Liceul de Arte „Darclée” propun publicului întâlnirea cu elevii Alexandru Zamira, Dragoș Damian și profesorii Ionel Filip, Geanina Ghionea

Unul din dezideratele Filarmonicii <Lyra – George Cavadia> este acela de a oferi tinerilor muzicieni încrederea în reușita lor ulterioară, dar și mediul necesar pentru a-și pune în evidență harul ce le-a fost încredințat. Căci prin aceștia avem certitudinea că orașul nostru se va putea bucura de o continuitate și chiar creștere culturală„, subliniază prof. Alexandra Gurgu – secretar muzical la Filarmonica „Lyra – Cavadia” în invitația pentru recitalul instrumental programat în data de 10 decembrie 2022.

Unul dintre tineri la care face referire este Alexandru Zamira, a VII-a la Liceul de Arte „Hariclea Darclée”, clasa profesorului de vioară Ionel Filip, pe care îl va avea alături elevul la recital, la fel și pe profesoara de pian Geanina Ghionea. Un alt elev din recital este Dragoș Damian, a VIII-a clasa de pian prof. coordonator Galina Cojocari. Intrarea la recital este liberă, în limita locurilor disponibile. Ora de începere este 11.00, la sediul filarmonicii (str. Ana Aslan nr. 29) conduse de prof. col. (r) Petrea Gogu.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.