Casa Corpului Didactic Brăila, inaugurare sediu nou și ateliere în proiectul național PROF


*Corpul 2 este o construcție renovată, situată în str. Ana Aslan nr. 10 * Proiectul este „Profesionalizarea carierei didactice – PROF”; în zilele 14, 15 și 16 decembrie 2022 se desfășoară module in Atelierele de lucru PROF III și PROF IV

Casa Corpului Didactic (CCD) Brăila, prof. dr. Cristina Elena Anton director, și-a inaugurat, în 14 decembrie 2022, noul sediu – corpul 2 – situat în str. Ana Aslan nr. 10 (construcție renovată prin grija CCD Brăila) în prezența a numeroși oaspeți din Brăila și din țară. De altfel, cu toții au fost nu doar bucuroși să vadă noua „casă” a educației (cu două mari săli de conferințe, două laboratoare dotate cu computere), ci și să participe la lucrărilor unui proiect național în care Ministerul Educației este beneficiar, iar CCD Brăila unul din actorii principali.

Proiectul este „Profesionalizarea carierei didactice – PROF”. La deschiderea lucrărilor, cu moderator Cristina Elena Anton, au luat cuvântul Dorin Roșcan de la Ministerul Educației -expert național PROF, prof. Elena Luminița Tudor – inspector școlar general la ISJ Brăila, conf. univ. dr. Camelia Vechiu – decan Facultatea Management și marketing în afaceri la Universitatea „C. Brâncoveanu” Pitești, prof. univ. dr. Simona Marin – coordonator regional în proiect, director DPPD Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, Ștefan Torcărescu – director CCD Buzău, Doina Geru – director CCD Galați și nu numai aceștia.

La sediul nou al CCD Brăila au loc Atelierele de lucru PROF III și PROF IV, cu module care se desfășoară timp de trei zile (14 – 16 decembrie 2022) cu participarea (online și prezența fizică) profesorilor din județele Brăila, Buzău, Galați și Vrancea.

Mai multe imagini, în album la https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Gd5EJjoZ461vkv2YpcY32WJaTrQeXmMgAYdfKqkiwXsGXiKL49Q8HwLEHX4v5mmAl&id=1445089699

Video de la deschiderea Atelierelor proiectului PROF:

Armanda Filipine & revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.