Alexandru Popa, PNL, candidatul pentru conducerea Consiliului Județean Brăila: ”toți vor schimbare; cu noi, câștigă Brăila”


*Deputatul și liderul PNL Brăila speră, ca mai toți locuitorii județului, în viitorul care să ofere ceva bun brăilenilor, nu doar oamenilor de partid și acoliților lor * De aceea candidează: ca să ofere, nu să primească!

Alexandru Popa – deputat și președinte al PNL Brăila, candidatul liberal pentru funcția de președinte la Consiliul Județean (CJ) Brăila, și-a exprimat și în ultima zi a campaniei electorale locale încrederea că brăilenii vor vota schimbarea. Nu pentru sine – am mai scris, cine a vrut să știe a aflat (https://brailachirei.wordpress.com/2024/05/29/alexandru-popa-pnl-braila-candidat-la-consiliul-judetean-presedinte-2/) – ci pentru toți brăilenii. ”Vreau să dau înapoi județului ceea ce eu am primit”, spune.

Video, din ultima conferință de campanie electorală locală, la

Bineînțeles că face referire, nici nu are cum ocoli subiectul (https://brailachirei.wordpress.com/2024/06/07/campanie-electorala-cu-scantei/) la scandalul declanșat de pesediști din seara/ noaptea precedentă, o întâmplare foarte urâtă în care s-au băgat (voit… altfel cum?!?) viceprimarul Alexandru Jantea Crican, vicepreședintele Ionuț Ciprian Dobre de la CJ, ba a fost chrmat la sediul Poliției și Marian Viorel Dragomir, primarul în funcție. Întâmplare care face lumină… pentru cine nu a priceput până azi.

Armanda Filipine & revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.