Campanie electorală cu „scântei”


*Ce e cu recentele postări politice? Ultima zi de campanie electorală; municipiul Brăila

Echipa PNL scrie pe pagina din rețeaua de socializare (Facebook) că a fost depusă o plângere la poliție împotriva echipei de campanie a primarului M. V. Dragomir în funcție – care e și candidat PSD pentru al treilea mandat, ba și împotriva lui, plângere împotriva unei agresiuni fizice la adresa unor tineri participanți la campania electorală. Deci, faptă.

În replică (a se vedea și orarul postărilor pe paginile de socializare! deci un răspuns, o reacție), Marian Viorel Dragomir – tot pe pagina din rețeaua de socializare – îl face golan pe deputatul PNL Alexandru Popa – candidat pentru președinție la Consiliul Județean – și scrie că liberalii i-ar fi scris numele pe cruci și coroane mortuare (Nita redacției. Ceea ce nu poate demonstra! să ne spună cum verificăm că liberalii ar fi făcut asta… și nu cumva proprii colegi de partid). De fapt, îi face golani pe toți candidații liberali… dacă citim cu atenție mesajul. Ooofff… așa primar să vrem?!?

Concluzia. Pe 9 iunie mergem la vot neapărat. Unii și-au făcut deja scenariul pentru ce au de făcut în cabina de vot și cu cine votează. Dar… În lumina celor două tipuri de mesaje prezentate acum, cred că unii vor schimba candidații/ partidul preferat. E evident cine spune adevărul. E clar că cineva proliferează injurii – se observă clar și cine. Acuze și vorbe care nu schimbă adevărul. Brăila putea să arate altfel – mult mai bine! și economic, și social și estetic chiar – dacă…

Armanda Filipine & revista Braila Chirei & Armanda Filipine

2 gânduri despre „Campanie electorală cu „scântei””

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.