Viorel Botea, PMP Brăila: ”Candidăm cu gândul să ajutăm, să oferim… nu să cerem ceva pentru noi”


*Liderul Mișcării Populare candidează la președinția Consiliului Județean * Colegul Ionel Adetu este candidatul pentru funcția de primar la municipiul Brăila * Lista pentru Consiliul Local Municipal se deschide cu Daniela Elena Răduleascu, în prezent tot consilier local 

Viorel Botea,
președinte PMP Brăila

Viorel Botea – președinte PMP Brăila și consilier județean – a prezentat în conferință de presă la sediul partidului, sâmbătă – 8 august 2020 – câteva detalii despre prezența echipei Partidului Mișcarea Populară în campania electorală la locale, campanie pe care PMP o va derula sub genericul ”Toți pentru Brăila!”.

Avem cea mai bună echipă din alegerile locale. Lista candidațior pentru Consiliul Local Municipal (CLM) este deschisă, așa cum știți, de Daniela Elena Rădulescu – a venit la noi în partid și noi am primit-o cu bucurie„ În zilele următoare fiecare candidat își va prezenta proiectul pentru brăileni”, a precizat liderul PMP Brăila. 

Botea subliniază că ei vin cu fapte în fața brăilenilor, cu ceea ce au înfăptuit până acum. ”Noi suntem în campanie permanentă, am făcut demonstrația a ceea ce suntem și facem, nu prezentăm ceva doar acum și gata”, subliniază liderul brăilean al Mișcării Populare. Vom avea o campanie electorală decentă, elegantă, în care ne vom prezenta proiectele.Îi lăsăm pe ceilalți competitori să decisă cum vor să-ți facă campania, dar îi invităm pe toți să aibă aceeași eleganță pe care și noi o avem. Dar, dacă vom fi atacați urât. vom răspunde. După alegeri, vrem să facem alianțe – nu pentru funcții sau mai știu ce alte avanteje personale – cu cei din spectrul Dreapta, dar numai în binele cetățenilor. Toți care ne vedeți aici avem o bază materialăă pe care ne-am asigurat-o prin munca noastră, nu așteptăm funcții de la ”împărăție”, ci vrem ca toată activitatea noastră și toată experiența noastră profesională să o ounem în sprijinul și slujba brăilenilor. Așa cum s-a văzut, noi, în Consiliul Județean, am votat proiectele pentru comunități, indiferent cine le-a propus”, a mai afirmat Viorel Botea.

       Profesorul Viorel Botea, inspector școlar general și consilier județean, candidează pentru poziția de președinte la Consiliul Județean Brăila.
 
       Conferință de presă susținută împreună cu Ionel Adetu – consilier județean, candidat pentru funcția de primar la municipiul Brăila și Coman Sarafolean, Aurel Băjan – candidați pentru CLM.
 
Video (de Armanda Filipine) pe pagina Facebook a revistei Braila Chirei: 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.