Filarmonica „Lyra – George Cavadia”, invitație la spectacol de balet


*”Tango. Radio and Juliet” de Edward Clug – în 6 martie 2024, ora 18.30 la Casa Tineretului

Filarmonica „Lyra – George Cavadia”, prof. col.(r) dirijor Petrea Gogu director, organizează în preajma zilei femeii un eveniment care să bucure deopotrivă iubitoarele de muzică și dans, dar și iubitorii de arte din Brăila (și nu numai). Această provocare, precizează inițiatorii, este spectacolul “Tango. Radio and Juliet” realizat de Edward Clug – regizor de origine română care semnează regia, coregrafia, lighting design-ul, colajul muzical din care nu lipsesc compoziții de Astor Piazzolla și Goran Bregović. Spectacolul girat de Opera Națională București este programat pentru 6 martie 2024, de la ora 18.30 la Casa Tineretului.

Două povești de iubire contopite într-un singur spectacol fac din dans, în diferitele lui forme (de la clasic la tango și neoclasico-modern) un vehicul către inima dumneavoastră pentru a o împărți în cioburi și fragmente minuscule doar pentru a o reclădi într-o variantă care nu va fi recognoscibilă. A fi spectator la un asemenea eveniment nu poate fi decât un pariu cu sinele în speranța că vei rămâne neschimbat„, spune în invitație prof. Alexandra Gurgu – secretar muzical al filarmonicii.
Distribuția din “Tango. Radio and Juliet” este coordonată de maeștrii Alexandra Gavrilescu, Virgil Ciocoiu, Valentin Stoica, direcția balet este reprezentată de Alin Gheorghiu, Antonel Oprescu, Sena Niță.
Ministerul Culturii este partener în desfășurarea evenimentului de la Brăila. eBilete, de pe platforma BLT.ro de la https://www.blt.ro/tango-radio-juliet.html sau la agenția filarmonicii, la sediu.

Filarmonica „Lyra – George Cavadia” Braila * Petrea Gogu * Alexandra Gurgu *

Armanda Filipine & revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.