Concurs județean de matematică „Să ne întrecem cu micuțul Gauss!”, ediția 2015


* La Școala „Alecsandri” Brăila, cu 66 de elevi participanți, din clase a IV-a de la Școlile ”Sf. Maria”, ”Eminescu”, ”Caragiale”, ”Alecsandri”, ”F. Neagu”, „Băncilă”, „Cuza”, „Creangă”, Roșiori, Liceele Sportiv, „Oncescu” Ianca, Pedagogic, de Arte „Darclee”, Colegiul „Aslan” 

O nouă ediţie a interesantului concurs județean de matematică „Să ne întrecem cu micuțul Gauss!” s-a desfăşurat sâmbătă, 23 mai 2015, la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din municipiul Brăila. Organizatorii şi inițiatorii competiției – prof. Constantin Safta, prof. Burlacu Miorița, prof. Butoi Ioana, prof. Chirchiboi Camelia – au primit cu bucurie elevii din clasele a IV-a care s-au inscris la concurs: 66 de tineri din 14 școli din municipiu și județul Brăila. Aceștia au obţinut rezultate deosebite: 18 elevi au reușit să-l egaleze pe Gauss obținând 100 de puncte, alți 19 au obținut între 90 și 99 de puncte.

IMG_0227           Au concurat elevi de la Școlile Gimnaziale ”Sf. Maria”, ”Mihai Eminescu”, ”Ion Luca Caragiale”, ”Vasile Alecsandri”, ”Fănuș Neagu”, „Ion Băncilă”, „Al. I. Cuza”, „Ion Creangă”, Școala Gimnazială Roșiori, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnic ”Nicolae Oncescu” Ianca, Colegiul Naţional „Ana Aslan”, Liceul Pedagogic „Dumitru Panaitescu Perpessicius”, Liceul de Arte „Hariclea Darclee”. IMG_0237

IMG_0242            „Încercăm să demonstrăm că matematica este cu adevărat frumoasă; nu uităm să spunem tinerilor că dezvoltă gândirea, creativitatea, tăria de caracter, sentimentele şi atitudinile pozitive, spiritul de competenţă intelectuală. A fost o zi superbă, cu o încărcătură emoțională deosebită, o zi în care elevi de clasa a IV-a au dat dovadă de seriozitate, de perseverență și spirit competitiv. Organizatorii concursului felicită pe această cale pe toți elevii participanți, pe învățătorii care au pregătit acești elevi- aici este o muncă susținută pe parcursul celor patru ani de școală, pe părinții elevilor pentru susținere și încredere! Organizatorii concursului mulțumesc cadrelor didactice implicate în supravegherea elevilor și în evaluarea lucrărilor” – subliniază echipa de inimoase cadre didactice pentru care a fi dascăl presupune a fi in primul rând un Om si un Educator.

Palmares Concursul județean de matematică „Să ne întrecem cu micuțul Gauss!”2015

Laureaţii competiţie sunt Sacagiu Alina Teodora, Berdant Raluca-Maria, Deca David-Daniel, Infante-Hornea David de la Şcoala „Al. I. Cuza”, Neculae Alexandria Maria de la Colegiul Național „Aslan”, Ciochina Iosif de la Școala ”F. Neagu”, Dobrescu Clelia de la Şcoala „Creangă”, Drăgulin Andreea, Ilie Cosmin de la Școala ”Caragiale”, Buzea Gina Andreea, Grecu Maria, Militaru Mădălin, Oprea Cătălin de la Școala ”Eminescu”, Pînzariu Teodora de la Liceul Pedagogic ,,Perpessicius”, Cotiga David Gabriel și Tanase Alexandru Gabriel de la Școala ”Alecsandri”. Sincere felicitări!

Un gând despre „Concurs județean de matematică „Să ne întrecem cu micuțul Gauss!”, ediția 2015”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.