„Economia României în contextul războiului hibrid (…)”, conferinţă la CCIA Brăila


*Vineri, 7 decembrie 2018, de la 10.00 la 15.00 * Conferențiază Romulus Hâldan, Vasile Simileanu, Valentin Ionescu,  Cosmin Păcuraru; moderator Vasile Datcu

   Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Brăila găzduieşte manifestarea „Economia României în contextul războiului hibrid – vulnerabilități, amenințări, riscuri” vineri, 7 decembrie 2018, de la ora 10.00 la ora 15.00. Conferențiază amiral (r), dr. Romulus Hâldan, col. (r), dr. Vasile Simileanu, dr. Valentin Ionescu, dr. Cosmin Păcuraru pe teme precum „Războiul hibrid în care se afla România – situația actuală”, „Războiul economic a început – România si Moldova – câmp de bătălie”, „Situația economică regională și capitalul uman – cum poate România să devină o putere economică”, „Brăila – centru comercial și port”. Moderator va fi ing. Vasile Datcu – om de afaceri, scriitor.

În aceeaşi formulă, conferenţiarii vor merge de la ora 16.30 la Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila unde va avea loc lansarea cărţii  „România . energie şi geopolicită” de Cosmin Păcuraru.

** * Romulus Hâldan, contraamiral de Flotilă, doctor în știinte militare, este membru al Asociației „Clubul Amiralilor”. Între lucrările publicate, se află „Politici, doctrine și strategii navale” și „Forțe Navale ale lumii în sec. XXI” unde este coautor.

Vasile Simileanu, colonel, este vicepreședinte la Asociația Geopolitică “Ion Conea”. Este licenţiat în geografie, masterat în Drept Internațional Umanitar,  diplomat în comunicare și relații publice etc. Este director fondator și senior editor la revista „GeoPolitica”, membru de onoare al Asociației Specialiștilor în Securitate din România, membru fondator al Asociației Profesionale a Geografilor din România, membru ADIRI, ARPE, Fundația Titulescu, membru în Consiliul Științific al revistelor „GeoPolitica” (Italia, Iran) și „Eurasia” (Italia).

Valentin Ionescu a fost președinte al Agenției Naționale de Privatizare, consilier prezidential pe probleme economice și ministru al Privatizării până în anul 1998, secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale; teza sa de doctorat are un subiect în domeniul guvernării corporative.

Cosmin Păcuraru (brăilean, a lucrat ca jurnalist) s-a specializat în management politic, marketing electoral și în Relații Internaționale și Studii Europene.

Un gând despre „„Economia României în contextul războiului hibrid (…)”, conferinţă la CCIA Brăila”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.