Andreea Răsuceanu și cartea sa recentă – „Linia Kármán”


*Andreea Răsuceanu și cartea sa recentă – „Linia Kármán” *Lansări la Galați, Brăila, Brașov în 14, 15 și 17 noiembrie 2023

Prozatoarea și criticul literar Andreea Răsuceanu (foto) ne invită zilele acestea la câteva prezentări de carte & sesiuni de autografe la Galați, Brăila și Brașov. Volumul este cel recent publicat, romanul ”Linia Kárman” ( Editura Polirom, 2023) – parte dintr-o trilogie, alături de ”O formă de viață necunoscută” și ”Vântul, duhul, suflarea”.

Marți – 14 noiembrie – de la ora 18.00 întâlnirea cu publicul cititor este la Librăria Humanitas Galați (str. Domnească 45) unde alături de autoare vor fi Doru Căstăian, eleva Cristina Vasiliu (de la Brăila), Adi G. Secară; un eveniment Polirom & Librăriile Humanitas.

Miercuri – 15 noiembrie – de la ora 13.00 prezentarea este la Brăila, în sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) & Centrul de Creație Brăila în sala ProArte (piața Traian nr. 2). Împreună cu autoarea vor fi prof. Georgiana Troia, prof. dr. Gabriela Vasiliu, Maria Oprea. Vor fi și lecturi din carte realizate de actrița Ramona Gîngă Terente și eleva Cristina Vasiliu; un eveniment Polirom & Librăriile Humanitas cu partener CJCPCT Brăila.

Vineri – 17 noiembrie – autoarea va fi la Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov (bulevardul Eroilor nr. 29). Întâlnirea este de la ora 16.00, iar prezentatori vor fi Georgeta Moarcăs și Adrian Lăcătuș.

Notă. La Brăila, Andreea Răscuceanu (foto) a fost invitată de Gabriela Vasiliu la ediția din acest an, a XI-a, din luna mai, a concursulului Festival internațional de creație și interpretare ”Ana Blandiana”. Una din întâlnirile manifestării s-a petrecut în sala ProArte.

Armanda Filipine & Armanda Filipine & revista Braila Chirei

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.