Expozitie arta plastica la Muzeul de Arta Vizuala Galati


* Muzeul de Arta Vizuala Galati ne asteapta vineri, 15 februarie 2013, de la ora 12.00 la un eveniment cu plasticieni braileni si galateni sub genericul „Artisti la Dunarea de Jos”

EXPO ''ARTISTI LA DUNAREA DE JOS''   In buna traditie a relatiilor culturale dintre Braila si Galati in principal pe linia artelor plastice – cum deja am tot scris in paginile revistei de cultura si informatie „Braila Chirei” – suntem asteptati Muzeul de Arta Vizuala (http://www.mavgl.ro/) din Galati la vernisajul unei expozitii comune sub genericul „Artisti la Dunarea de Jos”. Expun cativa membri ai Filialelor Braila si Galati a Uniunii Artistilor Plastici (UAP  – http://www.uap.ro/) din Romania – numele lor il vizualizati in afis. EXPO ''ARTISTI LA DUNAREA DE JOS'' EXPOZANTI

In invitatia de la Dan Basarab Nanu – directorul Muzeului de Arta Vizuala Galati gasiti cuvinte de suflet si frumoase, asa cum sunt si cei care ne asteapta sa le trecem pragul si le admiram lucrarile.

Un text apartine lui Dan Basarab Nanu, celalalt muzeografului Gheorghe Andreescu (click pentru vizualizare la dimensiuni convenabile).

DESPRE EXPO ''ARTISTI LA DUNAREA DE JOS'' Expozitia ramene deschisa si in luna martie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.