Asociatia Clubul de turism Proilavia: intalniri cu elevii in Scoala ALTFEL


* In parc sau in clase, unde au instalat… cortul, copiii au aflat cum se pregateste o drumetie, au invatat punctele cardinale etc.

        la gradinita           Asociatia Clubul de turism „Proilavia” din Braila, presedinte Gabriel Lâlă, s-a implicat in programul „Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, incepand cu 7 aprilie pe durata intregii saptamani, prin actiuni care se potrivesc cu profilul organizatiei neguvernamentale.

                   Astfel, Gabriel  Lâlă a desfasurat activitati educationale de protectia mediului, intr-un stil nonformal, in natura, in Parcul Monument, dar si in gradinite. gabi lala si copii, cort

                   Copiii – de la Colegiul National ”Ana Aslan” Braila (clasele pregatitoare si a II-a), Gradinita nr. 2 (structura a Gradinitei nr. 5), Gradinita Tic-Pitic si nu numai – au invatat o multitudine de informatii noi despre natura, drumetii etc.

                    ”Elevii au invatat sa foloseasca o busola, notiuni de orientare turistica, au desenat afise ecologice si desene, prin jocuri au invatat sa respecte natura si un stil de viata sanatos. De asemenea, au povestit despre zonele montane, au vazut o busola turistica, au invatat punctele cardinale… si au stat intr-un cort, toti fericiti de musafirul lor! Nu vroiau sa mai iasa si ne bucuram ca le-am oferit un moment frumos”, spune Gabriel  Lâlă, bucuros ca a intalnit o audienta pe masura pasiunii sale pentru drumetii si natura.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.