Primăria Brăila speră să facă faţă iernii grele


Primarul Aurel Gabriel Simionescu (foto dreapta) afirma joi, 2 februarie 2012, că agenţii de salubritate şi ceilalţi factori implicaţi în Comandamentul de iarnă au promis că vor face faţă situaţiei în condiţii meteo nefavorabile aşa cum a fost anunţată  prognoza.

Şi dacă zona carosabilă din municipiul Brăila pare să fie cât de cât „confortabilă” – în limita condiţiilor conforme cu anotimpului – nu înţelegem de ce pe trotuare nu se face „curaţenie”, am enunţat  (N.aut…) punctul de vedere al celor care circulă, prin forţa lucrurilor, mai mult pe propriile picioare decât cu mijloacele de transport, comode, numite autoturisme.

Deocamdată, o „sărăriţă” îşi face treaba! Materialul antiderapant – nisip în principal – era împrăştiat în dimineaţa zilei de 3 februarie 2012 în centrul vechi al Brăilei.

Răspunsul a fost că există – nu le-am văzut, dar vor fi fiind – din loc în loc containere cu nisip şi sare, de unde pot lua toţi cei care au obligaţia legală să cureţe trotuarul din dreptul casei, firmei etc. Primarul Simionescu  a dat asigurări că vor fi amenzi dacă trotuarele nu arată cum trebuie. Să sperăm, pentru că unii brăileni nu au noţiuni de bun simţ civic!

Nici Dunărea nu arată prea bine, pare că în curând va îngheţa cu totul!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.