Comitet consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor varstnice, septembrie 2014 la Braila


* Miercuri, 24 august 2014, ora 10.00

100_6318           O noua sedinta a Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor varstnice are loc saptamana aceasta la Braila, dupa cum anunta Mircea Tudosie – directorul Cancelariei prefectului.

Membrii structurii de la nivelul Prefecturii se reunesc, in sala ronda a Palatului administrativ, miercuri – 24 august 2014, de la ora 10.00. Si daca la sedinta precedenta (https://brailachirei.wordpress.com/2014/08/26/dialogul-civic-cu-persoane-varstnice-la-prefectura-braila/) subiectele au vizat posibilitatea rezolvarii problemelor din sistemul de ajutor social si cel de sanatate, de aceasta data pe ordinea de zi este un singur subiect propus. De altfel, asa s-au pus de acord reprezentantii organizatiilor de pensionari cu prefectul Vasilica Vilcu.

Asa ca ordinea de zi arata astfel:

1. Informare privind acţiunile ce vor fi întreprinse de autorităţile publice locale şi organizaţiile pensionarilor din judeţul Brăila, cu ocazia zilei de 1 Octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice; prezintă ( De 1 oct – ziua pers varstnice – click pe material in format PDF pentru detalii) Primăria municipiului Brăila și organizațiile de pensionari membre ale comitetului; 

2. Diverse.

N.aut. De asemenea, e posibil ca reprezentantii primariei municipiului sa raspunda si la alte doua solicitari exprese, facute la sedinta Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor varstnice din luna august. Una dintre solicitari a fost sa se incerce eliminarea cainilor vagabonzi de pe strazi (cineva a povestit cum sunt invadate, mai ales seara si noaptea, strazile centrale de animale infometate si gata de atac). Cealalata se refera la tinerii care fac, in principal in centrul vechi, adevarate curse de raliu mai cu seama la ore tarzii in noapte. Prefectul Vasilica Vilcu sugera atunci ca politia sa realizeze puncte fixe de paza in aceste zone, daca patrularea nu da rezultatele dorite.

Foto din arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei de la sedinta Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor varstnice din luna august 2014, sedinta condusa de prefectul Vasilica Vilcu.

Un gând despre „Comitet consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor varstnice, septembrie 2014 la Braila”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.