Copii pentru copii, eveniment caritabil cu Asociatia de turism „Proilavia”


* In Braila, sâmbătă – 20 decembrie 2014 – de la ora 10.00, in str. Ana Aslan nr. 27-29 * Se prezintă si se vând felicitări (in tehnica quilling) realizate in proiectul „Copii pentru copii” finantat de CJ * Va fi si un mic spectacol cu muzică, versuri, povesti si fotografii * Din fondurile strânse, se vor cumpăra cadouri pentru copii din comuna Traian

 

atelier 1       Ultimul atelier (in 18 decembrie 2014, foto) de quilling si colaj – realizat de Clubul de turism „Proilavia” Braila in proiectul dezvoltat cu sprijinul Consiliului Judetean (CJ) Braila prin proiectul „Copii pentru copii” – s-a finalizat; copiii si voluntarii Clubului „Proilavia” sunt foarte incantati, marturiseste Gabriel Lâlă – presedintele organizatiei neguvernamentale: „Vă invităm si pe voi alături de noi, pentru a da sens deplin trudei celor mici care vor face fericiti tot niste pici! Va fi o expoziție cu vânzare în scop caritabil de felicitări realizate manual prin tehnica quilling„.

Asociația Clubul de turism „Proilavia” Brăila (datele de contact ale prietenilor nostri, cu logo si site, permanent pe Braila Chirei) ne invită sâmbătă, 20 decembrie 2014, de la ora 10, la Centrul Multicultural și de Recreere „Poarta Cetății Brăila” (municipiu, str. Ana Aslan nr. 27-29, spatiu renovat de CJ) pentru evenimentul cultural-artistic „Copii pentru copii”. sevalete
Tot atunci va fi și un spectacol, în care se vor interpreta poezii, colinde, cântece la chitară. Pe fundal vor fi proiectate fotografii de iarnă realizate de membrii Clubul de turism „Proilavia” (cum am mai facut – ex. la https://brailachirei.wordpress.com/2014/07/11/fotografie-si-calatorie-muzica-si-poezie-intalnire-proilavia-braila/). Iar eu (Armanda Filipine, revista Braila Chirei) voi aduce povesti (ale mele): citim si interpretăm personaje noi; cadou de iarnă!
Din fondurile obținute din vanzarea felicitărilor
, membrii Clubului de turism vor pregăti cadouri de sărbători pentru copii din comuna Traian, judetul Brăila, oferindu-le astfel o bucurie de Crăciun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.