Cu bastonul-“sabie”… la Tribunal


Dupa cum reiese din intamplarea relatata mai jos, nici la Tribunal nu mai poti sa mergi linistit… putand fi oricand la cheremul unor “spadasini”, mai ceva ca in Evul Mediu!

  Astfel, plt. Sorin Neftode de la Compartiment Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila ne prezinta o situatie care s-a terminat cu bine pentru ca jandarmii s-au dovedit atenti (cine stie ce se intampla daca barbatul cu baston ar fi fost mai in varsta si nu l-ar fi controlat nimeni…):
“Miercuri, 28 octombrie, în jurul orei 10.30, jandarmii care se aflau în serviciul de pază şi protecţie la Judecătoria Brăila, au identificat, pe holul de la parterul instituţiei, un bărbat care avea asupra sa o armă albă. Deoarece persoana în cauză, P. George, de 20 ani, avea în mână un baston metalic cu mâner în formă de dragon, oamenii legii i-au solicitat acestuia să-i însoţească în camera special destinată pentru efectuarea unui control preventiv. Aici, jandarmii au constatat faptul că de mâner era montată o lamă metalică în lungime de 41 cm, fapt pentru care bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, unde i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă”. 

Imaginile de fata au fost realizate de IJJ Braila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.