Ziua Dunarii, serbata la Prefectura Braila


   * Au loc premieri ale Concursurilor „„Vacanța de vară la Brăila” si „Balta Mică a Brăilei în conștiința elevilor”

La propunerea ţărilor dunărene şi sub auspiciile Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR), pentru a se sublinia importanţa conştientizării şi participării populaţiei la eforturile de conservare a fluviului Dunărea, începând cu anul 2004, pe data de 29 iunie se sărbătorește Ziua Dunării.

la prefectura    Ca și în anii trecuți, Instituția Prefectului județul Brăila va celebra această zi prin organizarea de activități la care sunt invitați să participe copii și adolescenți din județul nostru.

Anul acesta a fost organizat un concurs de eseuri cu tema „Vacanța de vară la Brăila” realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila, și concursul „Balta Mică a Brăilei în conștiința elevilor” – realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila și Administrația Parcului Natural „Balta Mică a Brăilei”.

Dupa cum precizeaza Mihaela Francisca Dumitru – director Cancelarie institutie prefect – festivitățile de premiere ale celor două concursuri au avea loc astazi, 28 iunie 2013, la ora 14.00, la Sala Mare a Instituției Prefectului județ.

Foto, arhiva revistei „Braila Chirei’, de la un alt eveniment similar desfasurat la Prefectura braielana.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.