Lansare de carte la Casa „Goangă” Brăila


* Duminică, 30 martie 2014, de la ora 11.30
carte            Casa Memorială ”Petre Ștefănescu-Goangă” (unde activează Casa municipală de cultură a municipiul Brăila, în Piața Poligon) este gazda unei lansări de carte duminică, 30 martie 2014, de la ora 11.30.

Volumul care se prezintă publicului este ”Naufragiații din Brăila” de Elena Nentwig-Dumitrescu (româncă emigrată în străinătate, acum locuiește în Portugalia). Cartea a apărut la Editura Limes a profesorului Mircea Petean (și el un prieten al Brăilei, cel puțin așa îmi palce mie să cred – când ne-am întâlnit, la un eveniment de la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, a  făcut o donație generoasă bibliotecii și a oferit, de asemenea, multe volume unor elevi).

Prezintă profesorul scriitor Maria Cogălniceanu și conf. univ. dr. Valentin Popa – filosof și scriitor. Moderator va fi prof. Veronica Dobrin (fost director al Teatrului ”Maria Filotti”). Evenimentul este sprijinit de Primăria Brăila.

Nota aut (Armanda Filipine, revista de cultură și informație Brăila Chirei): autoarea, artistă lirică a cărei carieră a fosy încununată de succes pe scenele lumii – a revenit și în urbea natală în mai 2011, împreună cu soțul – artistul plastic Franz Ferdinand Nentwig – care a avut o expoziție de pictură la Teatrul ”Maria Filotti”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.