La Brăila, Colegiu prefectural – ianuarie 2017


*Sedinta are loc joi, 26 ianuarie 2017, de la ora 11.00

colegiu-prefectural       Prefectura Brăila, prefect Mădălina Cochino, anunță următoarea activitate care se desfășoară la nivelul instituției. Astfel, joi – 26 ianuarie 2017 – de la ora 11.00, la Sala Mare a Palatului Administrativ va avea loc ședința Colegiului Prefectural al județului Brăila, cu ordine de zi de mai jos:

1). Bilanţul activităţii din anul 2016 a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila; prezintă bilant-ipj-2016 (click pe document in format PDF pentru detalii) Adrian Constantin Glugă – inspector șef al IPJ Brăila; 2). Raport privind activitatea desfăşurată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila în anul 2016; prezintă raport-2016-al-ijj (click pe document in format PDF pentru detalii) Vasile Moț – împuternicit inspector șef al IJJ Brăila; 3). Informare privind activitatea în anul 2016 a Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila din Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi; prezintă informare-2016-politia-frontiera (click pe document in format PDF pentru detalii) Renato Paulu Zală  – şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila; 4). Informare privind activitatea desfășurată în anul 2016 a Bazei de Reparaţii Nave Brăila; prezintă informare-2016-baza-reparatii-nave (click pe document in format PDF pentru detalii) Florin Baștiurea – șef al Bazei de Reparaţii Nave Brăila; 5). Informare privind activitatea în anul 2016 desfăşurată de Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila; prezintă evaluarea-b-j-p-t-braila-pe-anul-2016 (click pe document in format PPS pentru detalii) Dănuț Novac – împuternicit șef al Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila;

Madalina Cochino, Aurelian Tiripa
Madalina Cochino, Aurelian Tiripa

6). Raport de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dunărea” al judeţului Brăila; prezintă raport-2016-al-isu (click pe document in format PDF pentru detalii) Cristian Ion – inspectorul şef al ISU „Dunărea” al judeţului Brăila; 7). Proiect de hotărâre pentru aprobarea „Programului orientativ al şedinţelor de lucru ale Colegiului Prefectural al judeţului Brăila, ce urmează a avea loc în anul 2017”; prezintă proiect-hotarare-din-26-ian (click pe document in format PDF pentru detalii) Marius Aurelian Țiripa – subprefectul  judeţului  Brăila; 8). Diverse. Prezentarea documentului „Nota-raport privind organizarea și desfășurarea unor activități de popularizare a Strategiei Naționale Anticorupție 2016-2020 în instituțiile prefectului” – Serviciul Județean Anticorupție Brăila.

Foto din arhiva Armanda Filipine, revista de cultura si informatie Braila Chirei de la un eveniement similar.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.