Festivalul internaţional de muzică uşoară „George Grigoriu” 2021, Brăila, ediţia XVI


*Se vând bilete pentru evenimentele din zilele 16, 17 și 18 iulie 2021 care se vor desfășura pe scena mare a dramaticului brăileanconcurs și recitaluri susținute de Cezar Ouatu, Luminița Anghel, Nico, Forever friends & Music Forever , în seara de gală concert cu trupa ”Taxi”

Festivalul internaţional de muzică uşoară „George Grigoriu” 2021 intră în linie dreaptă la Brăila, ediţia a XVI-a așteptându-și publicului în perioada 16-18 iulie. Evenimentele vor avea loc la dramaticul brăilean – Teatrul ”Maria Filotti”. Concurenții (lista lor am publicat-o la https://brailachirei.wordpress.com/2021/06/09/concurentii-admisi-la-festivalul-international-george-grigoriu-2021-braila-editia-xvi/) vor fi acompaniați de un grup condus de pianitul și compozitorul Ionel Tudor.

Programul festivalului arată cam așa: deschiderea – vineri, 16 iulie 2021, de la ora 19.00 concurs urmat de
concert susținut de contratenorul Cezar Ouatu;

a doua zi de concurs – sâmbătă, 17 iulie 2021, de la ora 19.00
concurs urmat de concert susținut de Luminiţa Anghel & Nico, Forever friends & Music Forever;

a treia zi și ultima – duminică, 18 iulie 2021, de la ora 19.00 decernarea premiilor (oferite de la bugetul Consiliului Județean și cu ajutorul sponsorilor) şi Gala Laureaţilor urmate de concert cu trupa ”Taxi”.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian nr. 2, de luni până joi (interval orar: 8 – 16.30), vineri (interval orar: 8 – 14), în limita locurilor disponibile.
Preț bilet: 43,20 lei/ seară.

Armanda Filipine Armanda Filipine, revista de cultură și informație Braila Chirei

2 gânduri despre „Festivalul internaţional de muzică uşoară „George Grigoriu” 2021, Brăila, ediţia XVI”

  1. A republicat asta pe BRAILA CHIREI și a comentat:

    Vineri, 16 iulie 2021, de la ora 18.00 – în holul monumental al teatrului dramatic va fi o prezentare de modă, sub genericul ”Nebunul de alb”, cu creații semnate Florentina Giol – artist plastic și designer brăilean, și tot înainte de prima etapă de concurs a Festivalului ”Grigoriu”, o degustare de vinuri oferită de Stațiunea de cercetare Bujorul. După concurs, prima seară de festival de încheie cu un concert oferit de contratenorul Cezar Ouatu – va fi, deci, un regal classical crossover la Brăila, pe lângă bucuria de a reasculta piese ale lui George Grigoriu (conform regulamentului festivalului, concurenții trebuie să prezinte a astfel de compoziție) în aranjamente gândite de Ionel Tudor, Andrei Tudor și echipa muzicală pentru fiecare interpret în parte. Repet, un regal! Pentru care trebuie să mulțumim!

    Armanda Filipine & revista de cultură și informație Braila Chirei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.