Expoziția “Umor… cu Ștef’, la Biblioteca “Istrati” Brăila


2012-11-23 13.45.26  Holul de la parterul sediului Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” gazduieste in aceasta perioada desenele lui Dumitru Ștefănescu-ȘTEF. Organizatori sunt, ca de obicei, Biblioteca “Istrati’ care isi face o datorie de onoare din a prezenta publicului arta braileana si nu numai, in toate formulele ei.

Sub genericul “Umor cu… Ștef”, expozitia se doreste a fi o intalnire cu hazul si buna dispozitie, chiar dacă subiectul de la care pornește autorul în realizarea caricaturilor nu este întotdeauna o situație ideală.

Multe dintre lucrările ce alcătuiesc o adevărata galerie de gaguri nu sunt o noutate pentru publicul cunoscător al stilului caracteristic lui Ștefănescu-ȘTEF. Dar bucuria de a ne întâlni cu arta de a desena cu… idei nu este una de toată ziua, așa cum de altfel au subliniat la vernisajul din 28 noiembrie 2012 poetul si profesorul Gheorghe Lupașcu dar si artistul plastic, poetul si profesorul Hugo Mărăcineanu.

Simezele sunt la îndemâna publicului cititor care intră în sediul din Calea Călărașilor al Bibliotecii “Istrati”, cu alte cuvinte invitația la vizionare rămâne valabilă; la fel si expoziția!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.