Concurs naţional de muzică uşoară pentru copii “Armoniile Dunării”, la Brăila


* Ediția a V-a are loc în zilele de 11 și 12 aprilie 2014 * Preselecția este programată pentru 3 aprilie * Înscrieri pînă la 2 aprilie 2014

scoala vespasian lungu        Concursul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii “Aromoniile Dunării” de la Brăila, ajuns la ediţia a V-a, se va desfășura în 11-12 aprilie 2014 la Casa Tineretului din municipiu. Organizatori principali – Consiliul Județean și Școala Populară  de Arte ”Vespasian Lungu”. Sînt așteptați la înscriere tineri cu vîrste între 7 – 18 ani (neîmpliniți) pînă la data de 2 aprilie 2014. Amănunte în regulamentul competiției in Regulament concurs Armoniile Dunarii 2014  click pe documentul in format PDF (alte date pe site la http://www.vespasianlungu.ro/pagina.php?s=5&id=72&p=1)

Evenimentul se doreşte a fi o modalitate de promovare şi stimulare a studiului muzicii uşoare în rândul tinerelor talente, precum şi readucerea în atenţia publicului, a celor  mai valoroase creaţii muzicale din componistica românească. La ediţia anterioară au intrat în competiţie un număr de 50 de concurenţi, reprezentând oraşele: Bucureşti, Ilfov, Vaslui, Bârlad, Galaţi, Constanţa, Botoşani, Moreni, Slobozia, Focşani, Suceava, Miercurea-Ciuc şi Brăila. Marele Premiu, a fost câştigat de concurentul de 16 ani, Pînzaru-Stănescu Iulian”, precizează Romeo George Bunea –  directorul Școlii ”Vespasian Lungu”.

Juriul va fi alcătuit din personalităţi marcante ale muzicii uşoare româneşti (compozitori, profesori, interpreţi). Taxa de înscriere este de 80 lei. Premiile sînt în valoare totală de 6 000 lei. În ultima zi de concurs este programat și un recital susținut de Connect-R (evenimentul începe de la ora 17.30).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.