Invitație. Lansare de carte: ”Portret în oglinzi” de Elisabeta Furtună


*La sediul Filarmonicii ”Lyra – Cavadia” în 5 noiembrie 2020, de la ora 17.30 – prezentare și online

Profesorul scriitor Virginia Sâmpetru, care își semnează cărțile Elisabeta Furtună, ne invită la întâlnirea cu o nouă carte: ”Portret în oglinzi” în după-amiaza de 5 noiembrie 2020, de la ora 17.30. După cum se poate observa și din afiș, volumul are – pe coperta întâi -reprodusă o lucrare plastică (recognoscibilă pentru noi toți, cei care îl cunoaștem pe autorul tabloului) a scenografului Gheorghe Mosorescu – președinte al Filialei Brăila a Uniunii Artiștilor Plastici. Foarte plăcut va fi și să revedem mai multe lucrări ale sale în spațiul unde are loc lansarea, holul sediului Filarmonicii ”Lyra – George Cavadia” Brăila (Calea Călărașilor nr. 52). Despre carte și autoare vor vorbi universitarii Ioan Golcea și Iuliana Blănaru, vor fi și momente muzicale oferite de actrița cantautor Wanessa Radu și Mădălin Nedelcu – profesor și student. Din volum va lectura actrița Daniela Antonescu – profesor asociat la Catedra Arta actorului de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee” unde autoarea volumului a predat. Moderator al evenimentului va fi prof. Marilena Nicuescu, de asemenea fostă colegă de cancelarie.

Viața în pandemie funcționează după mecanismul semaforului: codul verde, fără contaminare în colectivități, înseamnă desfășurarea normală a tuturor activităților, codul galben sau hybrid, cazuri sporadice, înseamnă desfășurarea activităților cu prezență fizică și online, iar codul roșu, în cazuri de focare infecțioase, numai online. În acest context, fiindcă orașul nostru e pe cod galben, evenimentele culturale în care se înscrie și Lansarea de carte „Portret în oglinzi” din data de 5 noiembrie 2020, se desfășoară cu prezență fizică și online urmând normele de conduită impuse. Înțelegând situația vă mulțumesc tuturor, atât celor care veți fi prezenți în sală, cu măști, pe baza invitației, cât și celor care veți urmări online evenimentul sau veți fi alături cu inima” – ne spune autoarea (în imagine, la o altă lansare), de aici deducem că lansarea va putea fi vizualizată și pe rețelele media. Nota red. Dacă vom fi prezenți, vom oferi secvențe și noi, pe pagina Facebook a revistei noastre.

Braila Chirei, revista de cultură & informație (https://www.facebook.com/armanda.filipine.oficial/ & Armanda Filipine)

Notă. Spre aducere aminte, repostez un fragment de la lansarea altui volum, ”Poeme în trei stihuri”, al Virginiei Sâmpetru – nume de autor Elisabeta Furtună https://www.facebook.com/BrailaChirei/videos/1813590635400184/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.