Definitivat cu 91 candidati la Braila. Primul an de examen in judete, la ISJ-uri


* Grupul Scolar „Saligny” a gazduit evenimentul * Opt candidati s-au retras in timpul examenului de definitivat * Lucrarile, cele 83 ramase, se corecteaza la centrele de examinare din tara

In cursul zilei de 17 iulie 2012, la Grupul Scolar Ïndustrial „Anghel Saligny’ din municipiul Braila s-a desfasurat examenul national de definitivat cu 91 de candidati. Organizatorul examenului a fost Inspectoratul  Scolar Judetean (ISJ) Braila, care s-a ocupat de toate detaliile.

 Dupa cum a precizat prof. Romeo Cezar Mocanu (foto)  – inspectorul scolar general adjunct al ISJ Braila, presedintele Comisiei judetene de definitivat – din cei 91 de candidati inscrisi, toti prezenti, 8 s-au retras in timpul examenului. Cele 83 de lucrari ramase vor fi corectate la centre de examinare din tara.

„Este pentru prima data cand ISJ-urile au de organizat acest gen de activitate, pana in prezent definitivatul fiind organizat de centre universitare”, a mai afirmat Romeo Mocanu

In tara, pste 5.700 de cadre didactice au sustinut examenul de definitivat, cele mai multe probe fiind pentru educatoare si institutori si profesori pentru invatamantul prescolar si primar, si pentru disciplinele limbile si literaturile romana si engleza, educatie fizica si sport.

Rezultatele sunt asteptate pentru data de 23 iulie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.