„Toamna în cartier”, activităţi la Casa de Cultură din carterul brăilean Chercea


*Competiţii de desen, biciclete, minifotbal, spectacole muzical-literare * Un spectacol este programat la Căminul „Sf. Petru şi Pavel”

Casa de Cultură a municipiului Brăila organizează, în perioada 8 – 11 noiembrie, la filiala din cartierul „Nedelcu Chercea”, ediția XIX a manifestării cultural-sportive reunite sub genericul „Toamna în cartier”, ne anunţă Emanoil (Mircea) Ciucaşu – managerul instituţiei culturale. 

Joi, 8 noiembrie 2018, de la ora 12.00 sunt programate un concurs de desene în acuarelă, cu temă „Toamna în Parcul Monument”, concursuri de șah și tenis de masă. Vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 13.00  vor fi competiţii de biciclete, de minifotbal dotate cu Cupa „Centenarul Marii Uniri”.

Sîmbătă, 10 noiembrie 2018, de la ora 11.00 în sala mare a Casei de Cultură „Nedelcu Chercea” va concerta  Aansamblul vocal-instrumental „Valurile Dunării” dirijat de Marius Mugur Anghelescu și invitații: solistul KARYM și Grupul „Rosmarinul” al Școlii „Ion Luca Caragiale”. Spectacolul de sâmbătă a fost denumit de organizatori „Struguraș cu poame multe” şi va cuprinde cîntece și poezii referitoare la începutul anului școlar, piese din comoara folcorului românesc, cântece de bucurie, de rod al toamnei și de joc. Grupul de mandoline va cânta piese orchestrale și solistice, iar ansamblul va interpreta vocal prelucrări folclorice.

Manifestarea se încheie, duminică – 11 noiembrie 2018 – de la ora 12,.00 cu un spectacol oferit de Ansamblul „Valurile Dunării”, la Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.