Campania umanitară „Bradul îngerilor”


*Desfășurată de Școala „Ion Creangă” și Centrul de Creație (CJCPCT) Brăila * Se vor oferi daruri copiilor de la școala din Mărașu * Până în 20 decembrie 2022

Campania umanitară de voluntariat „Bradul îngerilor”, ediția a III-a, s-a desfășurat și în timpul Festivalului național de folk „Chira Chiralina” 2022 dar continuă și în zilele următoare.

Evenimentul este un parteneriat între Școala Gimnazială „Ion Creangă” din municipiului Brăila – prof. Elena Livica Băcanu, director – și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT sau Centrul de Creație) Brăila – Alina Petronela Sulicu, manager. Scopul final este de a aduce bucurii, în prag de sărbători, prin oferirea unor daruri copiilor din Școala Gimnazială „Nicolae Grigore Mărășanu” din comuna brăileană Mărașu. Profesorii școlii, părinți și prieteni participă la campanie în regim de voluntariat. Obiectele decorative se vând, prețul fiind de fapt o donație – fiecare oferă cât rea și cât poate. Banii sunt folosiți în scopul amintit.

Astfel că până în 20 decembrie 2022 cei care doresc să se implice – și să facă, la rândul lor, parte dintre dăruitori – o pot face adresându-se atât școlii cât și CJCPCT.

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.