„Cheia succesului – viitor antreprenor”, proiect la Școala „Gheorghe Banea” Măcin


*Se adresează tuturor categoriilor de elevi, de la preșcolari la liceeni * Este un concurs cu mai multe secțiuni – jucării, eseuri, proiecte, machete, postere, plan de afaceri etc. * Coordonatorii așteaptă și concurenți din alte județe

Școala Gimnazială ”Gheorghe Banea” din Măcin, județul Tulcea, dezvoltă în acest an școlar Proiectul educațional ”Cheia succesului – viitor antreprenor”, ediția a II/a, cuprins în CAEJ 2018, poziția 13, pagina 2. Scopul proiectului este dezvoltarea la copii și tineri a spiritului antreprenorial, dar și a capacității de a se implica în rezolvarea problemelor comunității. Obiective specifice: satisfacerea curiozității, cultivarea încrederii în forțele proprii, dezvoltarea abilităților practice, dezvoltarea unui comportament social activ. Echipa de proiect este coordonată de profesorii Constanța Tulică, Dumitru Tulică și Narcis Doru Oprescu. 

Este un concurs care se adresează preșcolarilor, elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal și care se desfăşoară în 27 – 28 aprilie 2018 (participare indirectă sau directă). Sunt mai multe secțiuni: Jucării creative/ obiecte utile / de la copii pentru copii (destinată ciclului preșcolar și primar); Proiect pentru localitatea mea (destinată învățământului primar, gimnayial, liceal) cu subsecțiunile Individual (eseuri) și Grup de 4-5 elevi (machete, colaje); Propria mea idee de afaceri (pentru ciclul primar, gimnayial, liceal) cu subsecțiunile Eseu, Poster, Machete/ Produse; Planul de afaceri (pentru licee).

Cei interesați de parteneriat regăsesc în ataşamente fişa de înscriere fisa-de-inscriere, acordul de parteneriat acord_parteneriat_viitor-antreprenor_Macin şi regulamentul concursului Regulament-concurs.

În anul centenarului, să dezvoltăm împreună competențe antreprenoriale eleviilor noștri, cei care vor construi România de mâine! Aşteptăm cu interes lucrările!” – prof. Constanța Tulică.

Nota red. Succesul a însoțit proiectul încă de la prima ediție; la simpozionul al cărui rezultat a fost o carte în format digital au participat 700 de profesori din 25 de județe.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.