Contrabandă cu țigarete. Descoperirea unor jandarmi brăileni


*Mai bine de 5.700 țigarete netimbrate au fost găsite de jandarmi în piața Halelor/ piața Mare * Ca să se afle cine a încălcat legea, intră pe firul anchetei și polițiștii

Jandarmii brăileni au găsit într-o tarabă din piața Halelor (cea mai importantă, dar și cea mai veche piață din municipiul Brăila) peste 280 pachete de țigări fără timbru astăzi – 13 octombrie 2022 – la ora 6 dimineața.

Pachetele de țigări fără timbru fiscal se aflau într-o tarabă de la raionul <Fructe – Legume>. În total, 5740 de țigarete au fost ridicate de jandarmi și predate polițiștilor brăileni, pentru continuarea cercetărilor și identificarea persoanei căreia îi aparțin„, se precizează în comunicatul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Brăila. Bineînțeles că persoana (sau persoanele) trebuie să suporte consecințele legii privind contrabanda. La fel cum polițiștii vor trebui să afle și cine se ocupă cu transportul – de obicei sunt aduse din afara țării – acestor produse neaccizate.

Este clar că fenomenului contrabandă cu țigarete și tutun nu i se poate pune capăt (la fel cum nici în materie de corupție nu vom auzi că a dispărut cu totul – cel puțin nu din spațiul sud european, balcanic ca al nostru… știm și de ce!), dar e reconfortant să vedem că jandarmii își fac treaba pentru care sunt plătiți; sperăm și polițiștii… și alți oameni ai legii!

Foto cu tigarete via IJJ Brăila; foto piața Halelor sau Piața Mare din Brăila – arhiva revistei noastre

Revista Braila Chirei & Armanda Filipine

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.