Noutăţi în Life Coach sau Cum devenim mai buni


Ramona Lăcătuş – noua noastră prietenă, specialist Life Coach – ne anunţă că şi-a lansat, pe 2 noiembrie, versiunea în limba engleză a paginii sale web şi ne invită de-acum şi pe http://en.mylifecoach.ro/ .

“Dacă aveţi sugestii, idei sau feedback sunteţi bineveniţi, ca întotdeauna”, subliniază antrenoarea pe care o găsim şi pe varianta în limba română a site-ului http://mylifecoach.ro/ .

De asemenea,  cei interesaţi de înscrierea în Programul My Lifetime sunt invitaţi să acceseze http://www.mylifecoach.ro/Oferta.html iar cei care doresc sa facă parte dintr-un grup de coaching pot afla mai multe pe http://www.mylifecoach.ro/evenimente.html unde pot afla toate datele de interes.

Ramona ne reaminteşte şi că videoconferinţa din luna noiembrie “am dedicat-o relaţiei părinţi-copii. Va avea loc pe data de 23 noiembrie, ora 19.00 şi are titlul <A fi părinte – o continua provocare>. Detalii pe http://www.mylifecoach.ro/videoconferinta.html” dar şi pe https://brailachirei.wordpress.com/2009/10/26/%e2%80%9ca-fi-parinte-%e2%80%93-o-continua-provocare%e2%80%9d/

Alte noutăţi putem afla din articolul http://www.121.ro/articole/art7328-salt-in-eficienta-personala.html din care putem afla “câtava tips-uri despre cum să ne gestionăm agenda în aşa fel încât să realizăm în această săptămână un salt calitativ”, după cum ne sugerează Ramona Lăcătuş.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.